Rólunk írták

Szülőkategória: ROOT Kategória: Reklám és Dekoráció
Találatok: 10696
   

Kiállítási stand dekoráció:

"Gáborlabor csapatával való közös munka során a hozzáértés, a figyelem és a gyorsaság maximálisam meggyőzte Cégünket arról, hogy jól választottunk!"

Biró Anna
Vezérigazgatói asszisztens
Hebária Zrt.

 

Nyomtatványkészítés, weblapkészítés, autódekoráció:

Printec BB. Kft.

"Van elég időd a vevőid keresésére, a megfelelő értékesítésistratégián felül a marketingeszközök megvalósítására is? Nekem nem volt. Az elképzelés megvolt hogy mit szeretnénk, de a kivitelezést azokra bíztam, akik erre szakosodtak. A GaborLabor kiváló választás volt. A marketing eszközökkel való bajlódás során nincs értékesítés. Ha Te is többet keresel az idő alatt amíg azzal foglalkozol amire a céged létrejött, akkor ne pazarold az energiádat olyan dolgokra amit olcsóbban éj jobban mások megcsinálnak Neked. A szakosodott cégekkel való ilyen jellegű kapcsolat Neked is gyümölcsöző lehet. A marketing kivitelezőnk már Ők."

Vörös András

Printec BB. Kft.

 
 

A PeComp Bt.:

"A GaborLabor számunkra, út a nyilvánosság felé. Lehetőségeinknek tárházát kiaknázva számos módon érhetjük el célközönségünket és mindezt dekoratív hatékony, mind emellett takarékos módon. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Petrényi Mihály
PeComp Bt

 A Petrényi család honlapja.
 

Nyomtatvány készítés:

"A GaborLabor által nyújtott szolgáltatás minden igényemnek, elvárásomnak eleget tett. Határidőre, költséghatékonyan, és legfontosabb szempontként, kiváló minőségben került kivitelezésre az igényelt szolgáltatás. Ha Önnek a hatékony munkavégzés a célja, akkor jó szívvel ajánlom figyelmébe a GaborLAbor szolgáltatásait."

 

Molnár Márta

projekt menedzs