Hálózatépítés

Szülőkategória: ROOT Kategória: Reklám és Dekoráció
Találatok: 6889

Számítógép hálózatok, megtervezése az Ön helyi igényeinek megfelelően. Használja Ön is ki a hálózatban dolgozó számítógépek, nyomtatók előnyeit. Takarítsa meg az időt amelyet az információ mozgatására fordított. Irodájának vagy otthonának elég egy nagy erőforrásokkal rendelkező gépet fenntartania, a többi gépével ezt kihasználhatja. A hálózat alkalmas nyomtatók megosztására, és az  internet kapcsolat több munkaállomáson történő egyidejű használatára. Biztonságos védett hálózatok megtervezés, kiépítés, kivitelezés az Ön és a hely igényei szerint. Rendszer beállítással és akár felügyelettel, karban tartással. Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok.

 
   
 
   

Számítógép hálózatok kiépítése a 802.11g szabvány szerinti gyors adatforgalmú vezeték nélküli hálózatok kiépítése irodákban lakásokban. Könnyen áthidalható távolságok. Alkalmas internet megosztásra ill. adatok információk hálózati gépek egymás közötti forgalmazására kiváló sebességgel. Megtervezéstől a kivitelezésig, beépítéssel. Kérjen árajánlatot irodai otthoni hálózatának korszerűsítésére. 

 

Vezetékes, biztonságos hálózatok megtervezését, bővítését, kiépítését, beállítását vállaljuk. Vonja össze számítógépeinek erőforrásait és gyorsítsa fel az adatforgalmazását. Hálózati eszközök beépítése, beállítása üzembe helyezése. A hálózat védelme.